Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de broccoli schoon. Schil de harde stengeldelen (of trek de opperhuid van de stelen af) en snijd deze in dunne, korte reepjes.
Snijd de broccolirozetten van de stelen af en snijd ze overlangs in kleine roosjes.
Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes. Bestrooi ze met zout, peper en kerriepoeder.
Koken
Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie of de boter toe en bak de kip om en om bruin en bijna gaar.
Voeg de honing of bruine basterdsuiker en gember toe, laat even karameliseren en bak vervolgens de broccoli 2-3 minuten mee.
Schenk de bouillon erbij, breng alles aan de kook en kook de broccoli beetgaar. Bind het vocht met aangelengde maïzena of met allesbinder.
Verwarm de wraptortilla’s zoals aangegeven op de verpakking.
Serveren
Leg op ieder bordje een tortilla, verdeel een deel van de vulling met wat cashewnoten eroverheen en rol de tortilla op of vouw er een envelopje van. Serveer per persoon 2 wraptortilla’s.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.