Wrap met avocado fijne spinazie en gemarineerde tomaten
Receptinformatie
Voorbereiding
Pureer de avocado met scheutje olijf olie, drup citroen peper en zout. Gewassen/gedroogde fijne spinazie in een met kikoman Japanse soja en fijn gesneden koriander.
Tomaten ontdoen van vel en zaad daarna in parten uurtje marineren in olijfolie/balsamico azijn peper en zout.
Koken
Smeer de wrap in met avocado, (verdeel de kalkoen/kip erop)
Een plukje gemarineerde spinazie, de parten tomaat erop. Hierna de wrap oprollen en schuin doorsnijden.
Serveren
Serveer met prikker erin.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.