Receptinformatie
Geen granen, maar wel koekjes! Deze quinoakoekjes kun je ook eten met een glutenintolerantie. Bovendien zitten er groenten in verstopt dus ze zijn lekker gezond!
Voorbereiding
Was en rasp de wortel en pastinaak. Doe in een schone theedoek en knijp het vocht eruit.
Snipper de ui.
Hak verse bieslook en peterselie naar smaak fijn.
Klop de eieren.
Koken
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water.
Meng de quinoa met de wortel- en pastinaakrasp, ui, eieren, meel en kruiden. Breng op smaak met peper en zout
Verwarm wat olie in een pan en schep steeds een lepel van het beslag erin. Bak de koekjes aan beide kanten goudbruin en gaar.
Serveren
Serveer op een groot bord als snack óf met gestoomde broccoli en een stukje kip als avondmaaltijd!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.