Receptinformatie
Vega hotdogs! Minstens net zo lekker als het origineel en ook nog eens lekker vers. Marineer de winterpenen een dag van tevoren en je hebt er bijna geen werk meer aan.
Voorbereiding
Schil de winterpenen.
Pel en snipper de knoflook.
Roer een marinade van de ketjap, azijn, gesnipperde knoflook en paprikapoeder en doe dit vervolgens in een afsluitbare plastic zak.
Hak de augurken fijn.
Koken
Kook de winterpenen in 10 minuten in kokend water met wat zout beetgaar.
Spoel ze onder koud stromend water af en doe ze bij de marinade in het plastic zakje.
Sluit het zakje af en laat de winterpenen een nachtje marineren.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de winterpenen in 5 minuten rondom bruin.
Halveer de winterpenen in de lengte en leg ze in opengesneden witte puntjes.
Garneer met de mosterd, curry, gesnipperde augurk en de gedroogde uitjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.