Receptinformatie
Amerikaanser krijg je het niet met deze coleslaw. Toch komt de naam gewoon van het Nederlandse koolsla. De naam zegt het al: een salade van kool. Vaak met wortel en wat mayonaise. Kan je makkelijk zelf maken dus!
Voorbereiding
Snijd de radijsjes van het bosje, maak ze schoon, was ze en snijd ze in plakjes.
Was de appel goed en rasp deze grof.
Roer in een grote kom een saus van de mayonaise, zure room, olijfolie, vloeibare honing en breng op smaak met peper en zout.
Koken
Schep de plakjes radijs, de witte kool, de geraspte wortel en de rozijnen door de saus en laat het geheel 30 minuten intrekken.
Serveren
Serveer de salade bij hamburgers of verse worst en gebakken aardappeltjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.