Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Koken
Pel en snijd de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/knoflook">knoflook</a> fijn. Halveer de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/witte-kool">witte kool</a>, verwijder de kern en snijd de kool zo fijn mogelijk. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de knoflook, rode currypasta en kurkuma circa 2 minuten. Voeg de witte kool toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, water, het groentebouillonblokje en de mangochutney toe en breng aan de kook. Kook het geheel circa 4 minuten.
Snijd de zalmfilet in grove blokjes. Voeg de zalm toe en gaar circa 2 minuten mee. Snijd de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/bosui">bosui</a> in ringetjes en bak circa 2 minuten mee. Snijd de koriander fijn.
Serveren
Verdeel de rijst over borden. Verdeel de witte koolcurry over de rijst en strooi de koriander over de curry.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.