Receptinformatie
Ester van EssieHealthyLife bedacht dit recept van witlof met peer en gorgonzola. De stronkjes witlof rooster je met een airfryer. De combinatie met peer en gorgonzola maakt het erg verrassend!
Voorbereiding
Was de witlof en snij doormidden. Doe in het mandje van de airfryer. Was de peer en snij in plakken.
Koken
Rooster de witlof (zonder gebruik van kruiden of olie!) 12 minuten op 180 graden. Voorverwarmen hoeft niet. Let op: dit kan per airfryer verschillen, check tussentijds of ze knapperig zijn en niet te bruin kleuren.
Verdeel de sla over een bord en snij de peer in reepjes. Verdeel de geroosterde witlof over de sla en doe hetzelfde met de peer.
Serveren
Verkruimel er naar smaak gorgonzola of andere blauwschimmelkaas overheen. Besprenkel daarna met de balsamicoazijn.
Kijk <a href="https://www.essiehealthylife.nl/witlofsalade-met-peer-en-gorgonzola/">hier</a> voor de hele blog!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.