Receptinformatie
Voorbereiding
Meng voor de vinaigrette de olijfolie, witte wijnazijn en honing door elkaar. Dit gaat het beste door alles goed te schudden in een afgesloten potje.
Schep de repen witlof, de rucola, en sinaasappel door elkaar en besprenkel met citroensap om bruin worden te voorkomen.
Koken
Bak de spekreepjes krokant in een koekenpan. Haal uit de pan en bak de walnoten kort in het spekvet. Laat spek en noten uitlekken op keukenpapier en afkoelen.
Snijd of scheur de cantharellen in dunne plakjes.
Meng de vinaigrette door de witlofsalade en schep de cantharellen, spekjes en noten er voorzichtig door.
Serveren
Bestrooi met zout en peper en fijngehakte peterselie en verdeel over 4 borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.