Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de witlof schoon, verwijder de harde kern en snijd de witlofstronkjes dan fijn.
Hak de ui, knoflook en peper heel fijn.
Koken
Verwarm de boter en roerbak de witlof hier samen met de ui, knoflook en peper al omscheppend in, voeg dan de honing toe en bak het geheel nog even op een hoog vuur.
Klop de eieren los met de geraspte kaas, versgemalen peper en zout naar smaak. Spatel er dan de iets afgekoelde witlof door.
Verwarm de olie in een koekenpan, schenk hier het witlofmengsel in en laat het op een laag vuur in ongeveer 20 minuten gaar worden. Zet eventueel een deksel op de pan zodat het eimengsel sneller stolt. Of bak de frittata in een hete oven van 175˚C in een lage ronde bakvorm.
Serveren
Serveer de frittata met een aardappelsalade.
Ook lekker om er uitgebakken spekblokjes door te scheppen. Of rasp een appel grof en schep dit door het witlofmengsel, lekker voor de kids!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.