Receptinformatie
Vier de zomer en ontbijt als een zomerkoningin met deze wentelteefjes met verse aardbeien en whipped mascarpone.
Koken
Klop voor de whipped mascarpone de mascarpone, poedersuiker, citroensap en 2 eetlepels melk in 1-2 minuten glad en luchtig.
Maak het beslag voor de wentelteefjes door de eieren met de melk en het kaneelpoeder te mengen in een diep bord.
Haal de sneetjes brood door het beslag. Laat het er goed in trekken voor je ze aan beide kanten bruin bakt in de koekenpan.
Halveer de aardbeien of snijd ze in plakjes.
Serveer de wentelteefjes met de whipped mascarpone en de aardbeien.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.