Receptinformatie
Een warm voorgerecht voor tijdens je winter-bbq: dat is echt een must. Houd je geen winter-bbq maar gebruik je de vuurkorf? Leg dan een ovenrooster bovenop de korf of leg het tegen het einde een kwartiertje, afgedekt, in de hete as.
Voorbereiding
Halveer de tomaatjes.
Laat de mozzarella uitlekken.
Hak de kruiden fijn.
Hak de knoflook fijn.
Verhit de barbecue.
Vouw een bakje van aluminiumfolie en besprenkel deze met olijfolie.
Koken
Hussel de tomaatjes door elkaar en voeg olijfolie en kruiden toe. Doe ook de knoflook erbij.
Doe de tomaatjes in het aluminium bakje en grill ze 15 minuten in een dichte barbecue.
Strooi er de laatste 5 minuten de bolletjes mozzarella bovenop.
Serveren
Zet de aluminium schaal op een broodplank en doe er nog wat versgemalen peper en zout overheen.
Is het écht te koud of nat om naar buiten te gaan? Dan maak je 'm gewoon in de oven.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.