Receptinformatie
Dit typische Hollandse dessert barst van de kleur én vitamines! En je hebt het binnen een mum van tijd geserveerd, direct van de BBQ. Of uit de oven natuurlijk.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de pruimen in stukjes en mix deze met de rest van het fruit.
Bestrooi het fruit met de suiker en de kaneel. Mix alles goed door.
Verdeel het mengsel over 4 stukken aluminiumfolie en vouw dit voorzichtig dicht.
Koken
Verwarm de pakketjes 8-10 minuten op de barbecue of als je geen barbecue bij de hand hebt, in de oven.
Serveren
Verdeel de hangop over 4 schaaltjes en schep het fruitmengsel erbij.
Voor de liefhebbers mag er natuurlijk altijd nog een toef verse slagroom bij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.