Receptinformatie
Deze hartige gevulde pannenkoekjes met spek en bonen happen heerlijk weg. Bak er gerust een grote stapel van.
Voorbereiding
Klop de bloem met het zout, de eieren en de melk tot een beslag.
Maak de sperziebonen schoon.
Koken
Verhit een beetje olie in een koekenpan.
Schep met een pollepel 1/4 deel van het beslag in de pan en leg hier een plak kaas en daarop een plak bacon.
Bak de pannenkoek 2 minuten op zacht vuur en draai dan om. Bak de andere kant nog 2 minuten.
Laat de pannenkoek op een warm bord glijden en houd warm.
Herhaal dit 4 keer.
Kook intussen de sperziebonen in 10 minuten beetgaar en laat ze goed uitlekken.
Verdeel de sperziebonen over het midden van de pannenkoeken op de kaas-baconkant.
Pak de zijkanten van de pannenkoek omhoog, vouw deze een beetje over elkaar heen dicht en zet vast met een prikker.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.