Receptinformatie
Bak er maar een grote stapel van. Deze zoeterds verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Voorbereiding
Breek de eieren boven een kom en kluts ze tot een samenhangend mengsel.
Prak de banaan en roer deze door het eimengsel.
Voeg het volkorenmeel, het kaneelpoeder, de melk en het zout toe en klop alles tot een egaal beslag.
Koken
Verhit de boter in een koekenpan en bak van het beslag 8 pannenkoeken.
Serveren
Verdeel de creme fraiche over de pannenkoeken, verdeel de frambozen erover, bestrooi met poedersuiker en klap dubbel.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.