Receptinformatie
Je klassieke tosti in een pittig jasje, met als dé perfecte tegenhanger van de vlammende chilisaus: een zoet appeltje. Durf jij het aan?
Voorbereiding
Mix de appelmoes met de chili saus en een beetje peper en zout.
Snij de appel in tweeën en vervolgens in dunne plakjes.
Smeer 4 sneden brood aan één kant licht in met boter en draai deze kant vervolgens naar de onderkant. Hierdoor zijn ze later beter te bakken.
Beleg de niet besmeerde kant met de kaas en de appel-chilisaus.
Leg hier bovenop de plakjes appel en dek af met de andere snee brood.
Koken
Plaats de tosti in het tosti-ijzer of bak'm in de pan tot hij goudbruin is.
Serveren
Snij de tosti's doormidden en serveer eventueel met een salade om er een volledige maaltijd van te maken.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.