Receptinformatie
Heet, heter, heetst! Pas op, want deze vlammende saus is zeker niet voor beginners. Voor de liefhebbers van Madame Jeanette daarentegen is dit een absolute must.
Voorbereiding
Maak de pepers schoon en snijd ze fijn.
Pel en snipper de knoflook en de ui.
Maak de tomaten schoon en snijd ze in stukjes.
Schil de gember en hak het vruchtvlees heel fijn.
Hak de basilicum grof.
Koken
Verhit de olie en voeg de fijngesneden pepers, knoflook, ui, tomaten en gember toe.
Breng het mengsel aan de kook en laat 10 minuten pruttelen.
Roer de suiker erdoor en laat nog 1 minuut zachtjes koken.
Pureer het mengsel van het vuur af met de staafmixer fijn.
Serveren
Doe de saus over in een schaaltje en garneer met wat basilicum.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.