Visfilet met rabarber-honingsaus
Receptinformatie
Koken
Bestrooi de visfilet met zout, peper en bloem. Bak de vis in de hete boter in 3-4 minuten per kant bruin en gaar. (U kunt de vis ook pocheren.)
Maak intussen de rabarber schoon en snijd de stelen in stukjes van circa 2 cm. Kook de rabarber in 6-8 minuten gaar met de azijn, honing, gember en het water.
Laat de rabarber als compote of pureer de stukjes met de staafmixer tot moes. Voeg de mosterd met zout en peper naar smaak toe en bind de saus met aangemengde maïzena of met allesbinder tot de gewenste dikte.
Serveren
Serveer de rabarbersaus met de gebakken (of gepocheerde) vis.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.