Receptinformatie
Voorbereiding
Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd elk kwart in 3 parten. Besprenkel de peer met wen eetlepel olie.
Koken
Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de peer om en om aan alle kanten licht bruin in zo'n 3 minuten. Bewaar op een bord.
Grill dan de feta 3 minuten en keer halverwege.
Meng ondertussen de rode kool en veldsla met de rest van de olie, peper en eventueel zout tot salade.
Serveren
Snijd de pitabroodjes open en schep er wat salade en tzatziki in.
Verdeel de peer en walnoten over de broodjes en verkruimel de feta erover.
Serveer de rest van de salade en tzatziki erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.