Vegetarische courgette gratin met geitenkaas
Receptinformatie
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Roer de crème fraîche los. Meng er de knoflook, de kaas, de tijm en zout en peper naar smaak door. Schil de aardappelen, spoel ze af en snijd ze in dunne schijfjes. Schep de aardappelschijfjes door het mengsel. Leg de aardappelschijfjes met de courgette (gesneden in plakjes) afwisselend in de ovenschaal. Bak de gratin in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar. Was en centrifugeer de sla. Snij die in kleine stukjes. Meng de slamelange met de tomaat, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Serveer de gratin met de salade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.