Receptinformatie
Dit vegetarische sateetje is perfect voor die warme lentedagen waarbij de BBQ nét aan kan. Of natuurlijk een regenachtige dag waarbij je maar al te graag het zonnetje in huis haalt!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de asperges in stukken van ongeveer 6 cm en verwijder de houtige onderkant als dit nodig is.
Snijd de halloumi in vergelijkbare stukken qua grootte.
Koken
Kook de asperges zo'n 7 minuten en giet ze af.
Laat ze drogen op keukenpapier.
Verdeel de stukken asperge en halloumi op een satéprikker en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie, peper en zout.
Verhit de grill(pan) en grill de prikkers op hoog vuur, zo'n 3 tot 4 minuten per kant.
Serveren
Serveer de aspergesateetjes met (extra vierge) olijfolie, citroensap en bestrooi met chilivlokken en verse basilicumblaadjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.