Receptinformatie
Zelf kersenbonbons maken is erg leuk en lekker. Zo heb je op een snelle manier verse kersenbonbons. Voor liefhebbers van witte en van pure chocolade.
Voorbereiding
Spoel de kersen voorzichtig af onder koud stromend water.
Koken
Breng 2 pannen met water aan de kook en hang boven elke pan een kleiner pannetje dat net niet het water raakt.
Laat in het ene pannetje de pure en in het andere pannetje de witte chocolade in stukken gebroken smelten.
Bekleed een bord met bakpapier.
Doop 6 dubbele kersen aan steeltjes (dus 12 kersen) voor ¾ deel in de pure chocolade (zodat je de kersen nog een beetje ziet), laat uitlekken en leg ze op het bakpapier.
Doe hetzelfde met de rest van de dubbele kersen in de witte chocolade.
Serveren
Serveer de witte- en pure chocolade kersen op een grote schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.