Receptinformatie
Vanavond eten we tosti's! We stoppen de kaas gewoon tussen een bolcourgette in de oven. Serveer ze met zoete aardappel frieten en je hebt een feestje op tafel.
Voorbereiding
Was de bolcourgettes en snijd een heel dun kontje van de onderkant zodat ze blijven staan. Laat het steeltje zitten.
Snijd van de tomaten 4 dikke plakken.
Snijd de mozzarella in 4 dikke plakken.
Koken
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook in ruim water met zout de bolcourgettes 5 minuten voor.
Laat ze iets afkoelen en halveer ze overdwars.
Beleg de onderste helft met achtereenvolgens een plak tomaat, een plak mozzarella en schep daar de pesto op.
Steek in elke bolcourgette een lange houten satéprikker.
Zet de bolcourgettes in een ovenschaal en bak ze in de oven in 10 minuten gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.