Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de champignons. Snijd alle overige groenten in plakken of repen van gelijke dikte.
Maak een marinade door de olie, het citroensap en fijngehakte knoflook en basilicum samen met enkele druppels Tabasco en zout te mengen.
Besmeer de groenteplakken met de marinade en laat het even intrekken.
Koken
Verwarm de grillpan op een hoog vuur, en grilleer de groenten om en om in ongeveer 5 minuten gaar. Keer ze tussentijds enkele malen. Houd ze warm in een voorverwarmde oven van 100˚C terwijl de resterende groenten gegrild wordt.
Verwarm daarna de grill in de oven voor op 180˚C.
Verwarm de tortilla’s 30 seconden op hoog vermogen in de magnetron. Vul ze met de groenten.
Rol ze op en leg ze in een schaal dicht tegen elkaar, bestrooi ze met geraspte kaas en gratineer dit onder de hete grill.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.