Receptinformatie
Voorbereiding
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en snijd de tomaatjes in vieren.
Snijd de lente ui in ringetjes, de augurken en olijven in plakjes.
Laat de tonijn uitlekken.
Koken
Meng de tomaatjes samen met de tonijn, lente ui, augurk, olijf en kappertjes door elkaar.
Voeg dan de met een eetlepel water aangelengde mayonaise toe en maak tenslotte de tonijnsalade verder op smaak met versgemalen peper en zout.
Serveren
Serveer de salade in de amuselepels eventueel gegarneerd met nog wat extra cherry tomaatjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.