Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Klop de eieren los met zout, peper en 2 el peterselie.
Schenk in een lage, ingevette quiche- of ovenschaal (ø 20 cm). Verdeel de paprika en geitenkaas erover.
Koken
Bak de omelet in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee.
Schep de rijst erdoor en bak tot de korrels glanzen. Schenk de bouillon in de pan. Breng aan de kook. Kook de rest afgedekt op matig vuur in 10 min. gaar.
Schep de rest met 2/3 van de peterselie met zout en peper naar smaak erdoor.
Serveren
Serveer de tomatenrijst met de geitenkaasomelet. Garneer de omelet met wat fijngehakte peterselie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.