Receptinformatie
Alle gekheid op een stokje? Nee, wel verrassende gevulde tomaten. Een lekker borrelhapje of bijgerecht!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was de tomaten, snij een klein kapje van de onderkant en hol ze voorzichtig met een theelepel uit. Laat de uitgeholde tomaten uitlekken op keukenpapier.
Doe de fetakaas in een kom en knip de bieslook erboven fijn. Prak met een vork de bieslook door de feta en breng op smaak met peper.
Koken
Vul de tomaten met het fetamengsel.
Serveren
Zet de tomaten omgekeerd, dus met de vul-kant naar beneden op een mooie schaal.
Steek op elke tomaat met een lange houten satéprikker een blaadje basilicum vast.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.