Receptinformatie
Voorbereiding
Druk 200 g frambozen door een zeef en roer het opgevangen sap met 2 eetlepels basterdsuiker en citroensap (naar smaak) door elkaar tot een gladde frambozensaus.
Klop de slagroom met 3 eetlepels basterdsuiker lobbig.
Voeg de mascarpone toe aan de slagroom en 1/3 deel van de frambozensaus. Meng dit tot een lobbig mascarponemengsel.
Was de aardbeien en snijd de aardbeien in vieren. Schep deze in een kom met de overige frambozen door elkaar.
Serveren
Leg op elk bord 3 lange vingers naast elkaar. Schep er wat frambozensaus, mascarponemengsel en zacht-fruit op. Herhaal deze stap voor een tweede laag.
Ook lekker met ander zacht-fruit zoals blauwe bessen of rode bessen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.