Receptinformatie
Breng de exotische smaken van India naar je keuken. Verras je gasten met een overheerlijk gerecht geïnspireerd op de Indiase klassieker tikki masala, alleen dan helemaal vega!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Voeg in een kom 2 eetlepels yoghurt met de olie, citroensap, peper, zout en alle kruiden samen en mix goed door.
Voeg de champignons toe en laat minstens 20 minuten marineren.
Koken
Leg ze op een met bakpapier beklede plaat en rooster ze 25 minuten tot de champignons gaar zijn.
Serveren
Serveer warm met verse koriander, yoghurt en naanbrood als lunch of met rijst erbij voor avondeten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.