Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in kleine blokjes. Maak de peultjes schoon. Snijd de koriander en het witte deel van de lente-uitjes fijn. Pers het teentje knoflook.
Koken
Roer in een kom de eieren los met sesamolie, zout en peper. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin van het eimengsel een omelet. Rol de omelet op en snijd deze in reepjes. Bereid intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit de overige olie in een wok en roerbak hierin de paprika, peultjes en knoflook ca. 3 minuten. Roerbak de warme mie, garnalen, chilisaus en lente-ui kort met de groente mee.
Serveren
Verdeel de noedels over 4 borden en garneer deze met reepjes omelet, koriander en pinda’s.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.