Receptinformatie
Voorbereiding
Ontpit de kersen.
Koken
Plet de kersen in de bodem van een longdrink glas. Dit kan het makkelijkst met een vijzel of de achterkant van een grote lepel.
Voeg de citroengrassiroop en het limoensap toe.
Vul het glas vol met ijsblokjes en voeg het bruiswater toe. Roer even door zodat alle smaken goed mengen.
Serveren
Garneer ten slotte met de schijfjes rode peper, een stukje citroengras en twee verse kersen.
Hoe langer je de rode peper in het drankje laat zitten, hoe spicier hij wordt.
En ga je toch liever voor een echte cocktail? Voeg dan 40 ml tequila toe.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.