Receptinformatie
Een makkelijke kom vol lekkers om optimaal van een luie zaterdag (of zondag) te genieten! Lekker op de bank met een schaaltje troosteten vol met verse groente.
Voorbereiding
Snijd de kippendijfilets in blokken en bestrooi ze met de Mexicaanse kruiden.
Maak de paprika schoon en snijd deze in dunne repen.
Ontdoe de avocado’s van de schil en verwijder de pitten. Snijd ze in mooie plakken en besprenkel ze met het citroensap.
Maak de ijsbergsla schoon en snijd in dunne repen.
Maak de tomaten schoon en snijd in parten.
Koken
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kippendijfiletblokjes met de paprikarepen in 10 minuten gaar.
Verdeel de sla over 4 kommen.
Rangschik de plakken avocado en parten tomaat over de helft van de kommen.
Verdeel het gebakken kip-paprikamengsel over een kwart van de kommen en leg de tortillachips op het laatste open kwart.
Serveren
Schep op elk kip-paprikamengsel 1 eetlepel zure room en serveer direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.