Receptinformatie
Citroen, yoghurt, appel en radijs… deze komkommersalade knettert van frisheid! Een ultiem gerecht voor bij een zonnige picknick.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was de komkommer, verwijder eventueel de zaadlijst en snijd in halve maantjes.
Was en schil de appels en snijd in stukjes. Besprenkel met een beetje citroensap om verkleuren tegen te gaan.
Was de radijs en snijd in plakjes.
Snijd de dille fijn.
Koken
Rasp wat citroenschil (zest) en meng dit met de griekse yoghurt en citroensap naar smaak tot een dressing. Breng verder op smaak met dille, peper en zout.
Meng de komkommerpartjes, de appelblokjes en radijs met de dressing. Meng als laatste de tuinkers erdoor.
Serveren
Garneer met wat achtergehouden dille en tuinkers.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.