Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de bloemkool in roosjes.
Snijd de spitskool in reepjes.
Snijd de wortel in plakjes.
Koken
Kook de bloemkool, wortel en spitskool in 7-9 minuten zacht en gaar.
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Kook de eieren in 7-8 minuten hard en snijd in plakjes.
Verwarm de pindasaus in een steelpan. Breng de pindasaus niet aan de kook. Door te blijven roeren terwijl de pindasaus warm wordt, vermijd je dat de pindasaus aankoekt aan de pan.
Serveren
Serveer de bloemkool, spitskool, wortel en taugé op een grote schaal. Verdeel de plakjes ei hier overheen.
Serveer de pindasaus, gebakken uitjes, serundeng en de rijst in aparte bakjes naast de schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.