Receptinformatie
Een heerlijke taart van Sweet Sensation peren: krokant van buiten en zacht van binnen!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix de roomboter met de suiker(vervanger) tot een romig geheel en voeg 1 voor 1 de eieren toe.
Doe dan de kwark erbij en meng ondertussen in een kom de meel met het bakpoeder.
Voeg dit in delen toe en mix tot een beslag.
Schil de peer en snij in plakjes.
Vet een bakvorm in of beleg met bakpapier, en stort het deeg (niet heel vloeibaar) erin.
Verdeel dan de plakjes peer over de oppervlakte, en eventueel wat rode bessen naar smaak.
Koken
Bak de taart in 55 minuten goudbruin. De taart is klaar als een prikker er droog uitkomt en de bovenkant goudbruin is verkleurd. Let op: baktijden kunnen per oven én bakvorm verschillen! Check na 45 minuten hoe het gaat.
Serveren
Laat de suikervrije perentaart afkoelen in de vorm voor je hem aan gaat snijden en bestrooi eventueel met wat (suikervrije) poedersuiker.
Kijk <a href="https://www.essiehealthylife.nl/suikervrije-perentaart-met-rode-bessen/ "target=_blank>hier</a> voor de hele blog!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.