Receptinformatie
Met de snackpaprika kan je veel meer dan alleen snacken! Zo maak je groenten en aardappels maar dan net even anders en erg lekker. Een pannetje stoof met een pittig smaakje.
Voorbereiding
Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.
Maak de paprika’s schoon en halveer ze in de lengte.
Pel de knoflook en hak fijn.
Hak de peterselie fijn.
Was de krielaardappeltjes.
Koken
Kook de krielaardappeltjes in kokend water met zout 10 minuten gaar, laat ze iets afkoelen en snijd ze in dikke plakken.
Verhit de olie in een braadpan en bak de uien 3 minuten op zacht vuur glazig.
Voeg de paprika’s toe en bak 10 minuten mee.
Roer de knoflook en het chilipoeder erdoor.
Schep de plakjes aardappel er doorheen, schenk de sherry erover en bak het geheel 5 minuten totdat de sherry is verdampt.
Breng het stoofpannetje op smaak met peper en zout.
Serveren
Serveer de stoof in een grote schaal en bestrooi met de peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.