Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd het stokbrood in vier stukken en snijd deze open.
Was de trostomaten en snijd ze in plakken.
Snijd de brie in plakjes.
Was de komkommer en snijd deze in plakjes.
Was en droog de blaadjes sla. Besmeer stukken stokbrood met (kruiden)boter of mayonaise.
Koken
Beleg de onderkanten met een blaadje sla, de plakjes komkommer, brie en tomaat. Bestrooi het broodje met zout, peper en aromat naar smaak. Leg de bovenste stokbroodhelften erop en druk de sandwiches iets aan.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.