Receptinformatie
Als je al fan was van nacho's dan moet je deze zeker een keer proberen. Deze extra gevulde versie is niet alleen perfect wanneer je stevige trek hebt, hij is ook speciaal voor waaghalzen: bomvol pit!
Voorbereiding
Was de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes.
Laat de maïskorrels en de bonen uitlekken.
Snijd de pepers in plakjes, de lente-ui in ringetjes en de koriander fijn.
Koken
Bak het gehakt rul. Voeg, als het gehakt goed aangebakken en bijna gaar is, de bonen, maïs en pepers toe. Kruid met de Mexicaanse kruiden. Warm goed door.
Verdeel de nacho's over vier borden. Doe er wat salsasaus en geraspte kaas op. Houd wat van de kaas apart als garnering. Zet de borden om en om kort in de magnetron, zodat de kaas smelt.
Serveren
Doe wat ijsbergsla op de nacho's. Schep het gehaktmengsel op de sla.
Garneer met blokjes tomaat, lente-ui en koriander.
Schep op elk bord een eetlepel guacamole en zure room.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.