Receptinformatie
Voorbereiding
Was de radijsjes met het loof.
Snijd het loof heel fijn en houd dit achter. Snijd de radijsjes in plakjes.
Koken
Kook de geschilde, gewassen en in stukken gesneden aardappelen gaar in water met zout.
Verhit de boter en smoor hierin de plakjes radijs circa 10 minuten op een laag vuur.
Bak de spekreepjes goudbruin en knapperig in een koekenpan met anti-aanbaklaag zonder extra vet.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de crème fraîche toe met de radijsjes, spekreepjes met vet, blokjes ham, radijsloof en peper naar smaak.
Serveren
Garneer met royaal fijngeknipte bieslook en serveer direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.