Receptinformatie
Voorbereiding
Pel en snipper de ui fijn. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Koken
Breng in een pan 300 ml water met wat zout aan de kook en kook hierin de panklare aardappelen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
Verhit de boter in een wok of braadpan, fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de paprika en spitskool toe en roerbak de kool in ca. 10 minuten gaar. Verwarm de hamreepjes kort mee.
Verwarm de melk met de roomkaas en laat deze al roerende smelten. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de warme melk tot een grove puree en schep het koolmengsel erdoor. Breng de stamppot op smaak met zout en nootmuskaat.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.