Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de uien fijn.
Schil de aardappels en snijd deze in blokjes.
Schrap en was de wortel en snijd deze in blokjes
Was de spitskool, snijd deze in vieren en verwijder de stronk.
Snijd de kool fijn.
Koken
Verhit de olie in een pan en rul hierin het gehakt. Voeg de ui toe en laat deze glazig worden.
Voeg de aardappelen toe aan het gehakt.
Giet de bouillon in de pan en breng het geheel aan de kook.
Laat de aardappels met het deksel op de pan ca. 10 minuten koken.
Voeg de kool en wortels toe aan het gehakt en laat alles in nog eens 10 minuten gaar laten worden.
Maak op smaak met zout, peper en een snufje nootmuskaat.
Doe het mengsel in een ovenschotel en strooi de kaas er overheen. Zet de ovenschotel ca. 20 minuutjes in de oven op 180 graden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.