Receptinformatie
Een leuke toevoeging aan je zondagse ontbijt, of dé perfecte lunch: met deze hartige croissantjes gevuld met spinazie zit je altijd goed. In deze variant zit mozzarella en roomkaas, maar je kan natuurlijk toevoegen wat je wilt. Serveer ze op een mooie schaal en smullen maar!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was en scheur de spinazie en verwijder eventuele harde steeltjes.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
Splits het ei.
Koken
Roerbak de spinazie kort, tot hij slinkt. Laat uitlekken.
Rol het deeg uit en snijd in driehoeken, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de spinazie, de kaas en het eigeel. Verdeel dit mengsel over het croissantdeeg.
Rol de croissants op en bestrijk ze met het eiwit. Bak volgens de aanwijzingen op de verpakking ongeveer 10-15 minuten.
Serveren
Leg de croissantjes op een mooie schaal en smullen maar!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.