Receptinformatie
Voorbereiding
Bak de spekjes krokant uit in een grote wok, voeg eventueel een klein beetje olie toe.
Snijd intussen de schoongemaakte knoflook en sjalotten heel fijn, voeg ze tijdens het uitbakken toe aan de spekreepjes.
Schep deze uit de pan, roerbak de spinazie in het achtergebleven vet al omscheppend.
Koken
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking al dente.
Schep twee bakjes kruidenkaas samen met 2 eetlepels fijngehakte oreganoblaadjes door de spinazie en dit vervolgens door de goed uitgelekte pasta.
Serveren
Serveer direct in voorverwarmde borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.