Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Halveer de vleestomaten en leg ze op een bakblik. Pel de sjalotjes, snijd ze in vieren en leg ze bij de tomaten op het bakblik. Snijd de knoflook in plakjes en neem de naaldjes van de takjes rozemarijn.
Roer de olijfolie, knoflook, rozemarijnnaaldjes, suiker, zout en peper door elkaar. Verdeel het oliemengsel over de groenten op het bakblik.
Koken
Rooster de groenten ca. 25 minuten in het midden van de oven. Kook intussen de spaghetti volgende de gebruiksaanwijzing op de verpakking al dente.
Schep de groenten met olie in een kom en pureer de groenten met de staafmixer tot een grove saus. Breng de saus indien nodig op smaak met zout en peper.
Serveren
Verdeel de spaghetti en de tomatensaus over 4 borden en schep de Parmezaanse kaas erop.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.