Receptinformatie
Snel, gezond en slank. En ook nog eens heel lekker. Aan de slag ermee!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Pel en snipper de rode ui.
Maak de postelein schoon en hak ze grof.
Maak de paprika schoon en snijd deze in repen.
Koken
Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten al omscheppend in 2 minuten knapperig bruin. Doe ze over in een kommetje.
Verhit de olie en bak de uiensnippers en paprikarepen 5 minuten. Voeg de hamblokjes toe en bak al omscheppend 2 minuten mee.
Roer de postelein door het paprika-hammengsel en roerbak 1 minuut mee. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Dien de roergebakken postelein meteen op.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.