Receptinformatie
Eenpersoons-vitaminebommetjes vol verstopte bloemkool zodat iedereen aan tafel ze lust. En zo snel zette je nog nooit een quiche op tafel!
Voorbereiding
Laat de plakken bladerdeeg in 10 minuten ontdooien.
Vet 4 quichevormpjes in.
Maak de bloemkool schoon en snijd in roosjes.
Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper naar smaak en roer de kaas erdoor.
Snijd de gedroogde tomaten in stukjes.
Beleg de quichevormpjes elk met een plak bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodems.
Koken
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de bloemkool in 10 minuten gaar.
Pureer de bloemkool en verdeel de puree over de quichevormpjes. Bestrooi met de helft van de gedroogde tomaatstukjes.
Schenk het ei-kaasmengsel er boven uit.
Serveren
Bestrooi de quiches met de rest van de gedroogde tomaatstukjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.