Receptinformatie
Voorbereiding
Meng 3 theelepels garam marsala, 1 theelepel, kaneelpoeder, 1 theelepel gemalen koriander en 1 theelepel chilipoeder door elkaar zodat je een kerriemengsel krijgt.
Maak vervolgens alle groenten schoon en snijd ze in ongeveer gelijke grootte, en hak de ui en knoflook heel fijn.
Rasp de gemberwortel heel fijn en houd deze even apart.
Koken
Blancheer de aardappel en wortel in kokend water met zout gedurende 8 minuten en laat ze uit lekken.
Verhit 3 eetlepels olie roerbak hier de ui samen met de knoflook in, laat het niet bruin worden, voeg het kerriemengsel toe en vervolgens de overige groente en wortel/aardappel toe. Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel ± 10 minuten smoren.
Breng de groentecurry verder op smaak met versgemalen, zout en de cashewnoten.
Serveren
Garneer tenslotte met fijngehakte koriander of peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.