Receptinformatie
Voorbereiding
Bak in een soeppan de spekreepjes uit. Schep de prei en de uien en prei uit het erwtensoeppakket erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de rest van de soepgroenten toe, op de bladselderij na, toe en stoof het zachtjes 2-3 minuten.
Snijd de bladselderij uit het erwtensoeppakket fijn.
Koken
Pureer, met de staafmixer, de erwten in het kookvocht tot een gladde dunne puree. Roer deze, met de bouillon (en het rundvlees) en 1 pot water bij de groente in de soeppan. Breng de soep aan de kook.
Voeg de tarly toe, roer om en kook de soep zachtjes 10 minuten door, zodat de tarly gaar wordt.
Roer op het laatst de hamreepjes en de bladselderij bij de soep en warm de soep goed door. Breng de soep op smaak met wat zout en peper.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.