Receptinformatie
Met verse aardbeien maak je in een handomdraai deze heerlijke shake. De lobbig geklopte room erop maakt hem helemaal af.
Voorbereiding
Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
Pers de limoen uit.
Koken
Pureer de aardbeien met het limoensap, de basterdsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder en 6 muntblaadjes in een blender of met de staafmixer fijn.
Klop de slagroom met de suiker lobbig maar niet helemaal stijf.
Serveren
Schenk de aardbeienshake in 4 mooie glaasjes tot ¾ vol en schenk daar voorzichtig de room op.
Garneer elk glaasje met een blaadje munt.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.