Receptinformatie
Fris, knapperig, licht en lekker. Als lunch, snackje of in de broodtrommel mee naar school.
Voorbereiding
Snijd het kontje van de paprika’s (dus niet aan de kant van het steeltje want dat blijft er aan zitten en dient als ‘handvat’) en hol de paprika’s voorzichtig met behulp van een scherp mesje uit. Was ze en dep ze droog met keukenpapier.
Hak de kontjes heel erg fijn.
Was en rasp de komkommer fijn en laat heel goed uitlekken.
Verwijder harde steeltjes uit de kruidenmix en hak deze heel fijn.
Koken
Meng de geraspte komkommer met de roomkaas en de gehakte paprikakontjes en prak de kruiden erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de snackpaprika’s met de komkommerspread.
Serveren
Serveer de gevulde snackpaprika’s op een mooie schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.