Receptinformatie
Serveer je salade eens anders! Door de compacte structuur kun je met little gem mooie torentjes maken. Dat ziet er extra leuk uit op je bord.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was de komkommer, snijd in de lengte doormidden en schraap de zaadlijst eruit.
Snijd de komkommer in kleinere stukken en snijd hier reepjes van.
Hak de walnoten fijn.
Snijd het stronkje van de little gem en was en droog de slablaadjes voorzichtig.
Snipper de sjalot.
Koken
Rooster de walnoot goudbruin. Zet apart.
Bak de kipfilet in een (grill)pan en kruid met peper en zout naar smaak. Snijd in plakjes.
Kook de erwtjes tot ze beetgaar zijn.
Meng de sjalot, olijfolie, mosterd en azijn in een kom tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Doe de slabladeren en de komkommer in de kom en meng met de dressing.
Serveren
Bouw op elk bord een torentje met de sla, de komkommer, de kip en de erwtjes. Doe dit door de ingrediënten om en om te stapelen.
Strooi de geroosterde walnoten over de torentjes.
Rasp eventueel wat percorinokaas over de slatorentjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.